«Зустріч з Максимом змінила все її життя»: в Івано-Франківську відбувся суд у справі чоловіка, який вбив свою співмешканку

21.04.2018 23:42   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер,19 квітня, у Івано-Франківському міському суді відбулося засідання у справі Максима Булієнка, повідомляє WestNews.

Читайте також

Суд у справі франківця, який до смерті побив співмешканку: Булієнко частково визнав вину

На засідання з’явилися потерпілі, їх захисник Кінаш та обвинувачуваний, його захисник Ярицький. Під час засіданн був присутній прокурор Харун. Представник потерпілого подала заяву від потерпілої у якій йде мова про відшкодування моральної шкоди. Раніше було відомо, що у обвинувачуваного є родичі у судовій системі.

Як стало відомо, рідна тітка обвинувачуваного є суддею господарського суду, а її чоловік – суддя апеляційного суду, а раніше був головою міського суду. Захисник Кінаш просить допитати мати обвинувачуваного, оскільки вона давала свідчення під час досудового засідання. Суддя додала це клопотання. Тому мати Максима Булієнко – Галина була змушена покинути судову залу, бо не має права перебувати під час розгляду справи по суті.

Прокурор зачитав обвинувальний акт. Максиму Булієнко інкримінують частину 2 статті 121. Свою вину обвинувачуваний визнає частково. Покази буде давати після допиту свідків. Суд визначив порядок розгляду справи: допит потерпілу, допитати свідків, обвинувачуваного, дослідити всі речові доказати. Сьогодні потерпіла Щеглова Неля Олексіївна дала свідчення. Померла була молодшої її дочкою.

«Знаю Максима з 2015 року коли дочка нас з ним познайомила. Вона була дуже щаслива з ним. Вона його полюбила. Але він його не оцінив. Вони спочатку жили разом з нами. А потім переїхали. Звідси все і почалося. Там він її бив. Він буди часто водив друзів, вони там вічно пили», – розповідає Неля Олексіївна.

Вона розповідає, що обвинувачуваний постійно забирав у неї гроші, телефон, ключі від квартири. Також розповіла що він дочку часто бив, і не тільки вдома, а й на роботі.

«Зустріч з Максимом змінила все її життя. Він взяв її у якесь рабство», – додає вона.

У зв’язку з поганим станом потерпілої захисник Кінаш попросила оголосити перерву. Відтак наступне засідання відбудеться 7 травня 13.00

Нагадаємо, 29-річний чоловік 19 грудня побив ногами свою кохану Олександру Щеглову, що в неї, крім інших травм, був розрив сечового міхура. Згодом, 24 грудня, жінка померла у лікарні. У довідці про смерть також записана пневмонія.

На засіданні 24 січня обвинувачуваному обирали запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб. Проте вже на засіданні 21 березня виявилося, що адвокат Ярицькив подав клопотання і засідання перенесли.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews