Новини Станіславівщини

Новини Станіславівщини

блогер, оглядач, журналіст, TeNews

Автозапчастини: купити й не помилитися

15.04.2024 15:26   Джерело: IfNews
Автор : Новини Станіславівщини

У сучасному світі пошук надійних і якісних автозапчастин може бути непростим завданням. Ціни можуть відрізнятися залежно від типу, року та марки вашого автомобіля, а також де саме ви їх купуєте. З такою кількістю онлайн-магазинів автозапчастин, які стверджують, що пропонують найкращі продукти та послуги, може бути складно визначити, яким з них довіряти.

Як визначити хороший автомагазин?

Це можна визначити кількома критеріями:

  • Якість і ціна. Коли необхідно замінити деякі деталі через знос або пошкодження, ми зазвичай спочатку шукаємо продукти, які є якомога дешевшими. Це цілком зрозуміло, зрештою, придбання нового компонента плюс витрати на ремонт часто є дуже витратним  для нашого гаманця. Однак при виборі автозапчастин на першому місці завжди має бути висока якість. Не кожен магазин пропонує якісні товари за розумними цінами. Тому варто переглянути пропозиції магазину автозапчастини львів. Тут висока якість завжди пліч-о-пліч з доступними цінами. Вся продукція, яку  пропонують, відповідає технічним вимогам і стандартам, тому ви можете бути впевнені, що купуєте перевірену деталь.
  • Широкий асортимент запчастин. Напевно не один водій потрапляв в таку ситуацію, коли йому доводилося шукати потрібну запчастину в багатьох магазинах або довго чекати на доставку товару. Тому хороший магазин автозапчастин повинен надавати багату та різноманітну пропозицію. У https://master.shop/parts-ivano-frankivsk є необхідні деталі для більшості транспортних засобів. Тут постійно поповнюють асортименті. Тому легко знайти як нові, оригінальні деталі та комплектуючі, так і імпортні замінники.
  • Професійна консультація. Також важливо мати професійного консультанта, який проконсультує та допоможе вибрати правильні тернопіль автозапчастини для вашої моделі автомобіля або допоможе знайти найкращі заміни.

Розшифруйте маркування автозапчастин

При покупці автозапчастин варто враховувати не тільки їх ціну, але і якість. Проте якість може визначити лише досвідчений фахівець. Звичайному власнику авто це не завжди під силу. Але завдяки директиві GVO легко впоратися.   Саме вона класифікує за якістю та виробником за допомогою буквених символів.

  • OE – це оригінальні запчастини, які мають логотип виробника автомобіля;
  • OEM  – це теж оригінальні запчастини, але тут є маленький нюанс: вони підписані логотипом виробника деталей, а не виробника автомобіля.
  • P  – запчастини порівнянної якості, тобто ті, виробник яких засвідчує, що вони мають таку ж якість, що й компоненти, які використовуються або використовувалися для складання даного автомобіля.
  • Z – інші запасні частини.

Завдяки цій класифікації, навіть людині далекій до автомеханіки, буде просто обрати деталь. Звичайно треба враховувати й те, що оригінальні запчастини високої якості будуть і відповідно коштувати. Втім, тут кожен розраховує на можливості свого гаманця.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews