На Прикарпатті встановили осіб, які знущались з підлітка: били по обличчю та залякували електрошокером

07.04.2024 15:33   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


За фактом насильницьких дій щодо неповнолітнього поліцейські Прикарпаття склали шість адміністративних протоколів.
 
Про це повідомляє поліція області, передає Фіртка.
 
П'ятого квітня під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому група невідомих осіб завдають неповнолітньому удари долонями по обличчю, спричиняли фізичний біль, залякували електрошокером тощо. Поліцейські встановили потерпілого та осіб, причетних до правопорушення.
Правоохоронці з’ясували, що на відео зафіксований 16-річний учень Чернелицького ліцею, його однолітки, які теж навчаються в цьому навчальному закладі та двоє чоловіків, 21-та 22-річні мешканці Чернелицької громади.
 
Також встановили, що між потерпілим та учнями старших класів були неодноразові словесні перепалки та конфлікти за межами навчального закладу, які неповнолітні фіксували на смартфони.
 
Співробітники ювенальної превенції опитали підлітків у присутності батьків, учителів. Відібрані пояснення учасників конфлікту.
Склали шість адміністративних протоколів на батьків учнів за ч. 3 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
 
Наразі поліцейські встановлюють місцеперебування двох чоловіків з метою притягнення їх до відповідальності. Перевірка триває.
 
Поліція Прикарпаття закликає батьків неповнолітніх, спілкуйтеся та слідкуйте за дітьми, пояснюйте про відповідність та наслідки, які можуть наставати від їхніх дій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka