Благодійний фестиваль “Faine Misto: Земля майбутніх легенд” відбудеться у Львові задля підтримки бригади НГУ “Азов”

16.04.2024 21:19   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Легендарний український фестиваль вкотре відбудеться попри усі труднощі! Цього року він вдруге відбудеться у зменшеному форматі на території !FESTrepublic, адже це єдина безпечна локація в теперішніх умовах. 

Головна ціль цьогорічного фестивалю — збір коштів для забезпечення логістичних та гуманітарних потреб бригади НГУ Азов, з якою команда Файного Міста співпрацює від початку повномасштабного вторгнення.

Ідея Файного Міста зародилася ще у далекому 2013 році і за 10 років існування із маленького локального фестивалю виросло велике автономне місто зі своєю історією, культурою та звичаями. Окрім українських виконавців, на Файному Місті встигли виступити Powerwolf, Arch Enemy, The Rasmus, Guano Apes, Lordi, Skindred, Poets Of The Fall, Kadebostany та багато інших всесвітньо відомих гуртів.

2-4 серпня Файні Люди (саме так називають себе відвідувачі фестивалю) знову зберуться разом у Львові на території, 4r в рамках благодійного фестивалю Faine Misto 2024: Земля майбутніх легенд. На фестивалі на вас чекає 5 сцен:

  • Main Stage;
  • Dark Stage;
  • Light Stage;
  • Амфітеатр;
  • Underground Stage;
  • Театральна сцена

+ близько 15 розважальних локацій та пресцентр для формально-неформальних бесід із запрошеними виконавцями та організаторами.

З метою розширення можливостей і різноманіття активностей, плануються також локації неподалік !FESTrepublic, щоб свобода вибору часопроведення відчувалася на повну. 

Турбота про комфорт та безпеку відвідувачів — одна з найголовніших цінностей фестивалю. Тож цьогорічна локація обрана зовсім не випадково. !FESTrepublic та його околиці повністю відповідають низці критеріїв відповідних до проведення культурних подій в умовах воєнного стану. На території облаштовані укриття — на випадок повітряної тривоги, а сама локація знаходиться в пішій доступності до центру міста, аби під час заходу відвідувачі були повністю занурені у виступи гуртів, а не думки про дорогу  додому.

— До зустрічі влітку, Файні Люди! Адже поки ми разом, наша міць зростає — прокоментували організатори фестивалю в своїх соціальних мережах.

 

Лайн-ап фестивалю доповнюється, список уже анонсованих артистів можна знайти на сайті https://fainemisto.com.ua/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews