Стали відомі подробиці вбивства жінки, яка сварилася з чоловіком через політичні погляди

01.07.2018 13:34   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті чоловік умисно вбив свою співмешканку.

Читайте також

Прикарпатець відсидить 7 років у в’язниці за вбивство співмешканки через політичні погляди
У столиці 15-річна дівчинка вчинила жорстоке вбивство

У день, коли сталась ця подія він збирався їхати в м. Долина, щоб придбати зерно для домашньої худоби. З цією метою він взяв візок та поставив його на кухні, однак відразу він поїхати не зміг, оскільки пішов сніг і потерпіла запропонувала йому якийсь час зачекати, допоки мине негода. Після чого вони разом сіли пити чай на кухні. Коли вони відпочивали, то в той час по радіо йшла передача про Савченко, пише - WestNews.

Він висловив свою думку з цього приводу вказавши, що Савченко є особою, яка не викликає в нього довіри. Після цього між ними виникла суперечка в ході якої потерпіла почала його звинувачувати у відсутності в нього патріотизму, назвавши його «москаль» та вказуючи про те, що його мама є росіянкою за національністю. Під час цієї сварки плюнула йому в обличчя та пішла в напрямку вікна кімнати. Обурившись на це, він підійшов ззаду до неї та вдарив рукою в область шиї, від чого потерпіла впала обличчям вниз. Після цього він сів зверху на неї, взяв з візка мотузку та накинув їй на шию і почав стискати.

У день, коли сталась ця подія він збирався їхати в м. Долина, щоб придбати зерно для домашньої худоби. З цією метою він взяв візок та поставив його на кухні, однак відразу він поїхати не зміг, оскільки пішов сніг і потерпіла запропонувала йому якийсь час зачекати, допоки мине негода. Після чого вони разом сіли пити чай на кухні. Коли вони відпочивали, то в той час по радіо йшла передача про Савченко. Він висловив свою думку з цього приводу вказавши, що Савченко є особою, яка не викликає в нього довіри. Після цього між ними виникла суперечка в ході якої потерпіла почала його звинувачувати у відсутності в нього патріотизму, назвавши його «москаль» та вказуючи про те, що його мама є росіянкою за національністю. Під час цієї сварки плюнула йому в обличчя та пішла в напрямку вікна кімнати. Обурившись на це, він підійшов ззаду до неї та вдарив рукою в область шиї, від чого потерпіла впала обличчям вниз. Після цього він сів зверху на неї, взяв з візка мотузку та накинув їй на шию і почав стискати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews