На Прикарпатті пенсіонер задушив свою дружину, бо та назвала його москалем і захищала Савченко

26.06.2018 21:58   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 26 червня, Долинський районний суд виніс вирок 69-річному чоловіку, якого було звинувачено у вбивстві його 78-річної дружини.

Читайте також

У столиці 15-річна дівчинка вчинила жорстоке вбивство
Прикарпатця, який вбив зловмисника у своєму домі і відсидів за це в СІЗО, виправдав Верховний суд

Чоловіка затримали 28 березня, у селі Новичка Долинського району, в будинку знайшли тіло його співмешканки зі слідами насильницької смерті, пише - «KURS».

На суді чоловік пояснив, що вбивство сталося через побутову сварку на політичному грунті. Подружжя слухало радіопередачу, присвячену Надії Савченко. Під час цього між ними спалахнула суперечка. Чоловік заявив, що Савченко не викликає у нього довіри. У відповідь жінка звинуватила його у відсутності патріотизму, назвала москалем, згадавши про російські коріння чоловіка, і плюнула йому в обличчя. Після цього пенсіонер вдарив свою співмешканку і задушив її мотузкою.

Чоловік приховував тіло пенсіонерки більше двох тижнів. Сусіди звернули увагу на тривалу відсутність жінки і поскаржилися у поліцію. Коли до будинку навідалися правоохоронці, пенсіонер зізнався у скоєному.

Долинський районний суд визнав чоловіка винним у вбивстві і засудив його до семи років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews