Пошкодження на Косівщині: негода зруйнувала дахи будівель, а повалені дерева перекрили рух транспорту

14.12.2017 21:38   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


На Прикарпатті трапилися надзвичайні ситуації через погодні умови. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА, пише - WestNews.

Вчора, 13 грудня, о 09.05 годині в селі Смодна та в місті Косів впали дерева на проїжджу частину автодороги та перекрили частково рух автотранспорту. Працівниками пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили та підручних засобів було розчищено автодорогу від повалених дерев.

А внаслідок ускладнення погодних умов на території області, посилення шквалистого вітру, який сягав до 25 м/с, відбулися пошкодження дахів адміністративних та житлових будівель.

Станом на 19.00 13.12.2017 р. на територіях Косівського району пошкоджено дахи 23 адміністративних будівель і 3 житлових будинків, Коломийського району – пошкоджено дахи 8 житлових будинків, крівлю Ковалівського стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування, на території Печеніжинської ОТГ – пошкоджено крівлю 2-х ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ «Гуцулочка», крівлю 33-х житлових будинків, крівлю 3-х НВК, двох адмін. будівель, на території Нижньовербізької ОТГ – пошкоджено крівлі 2-х ЗОШ, амбулаторії ЗПСМ, будинку культури, дитячої школи мистецтв.

Загалом по області станом на 06:00 год 14 грудня знеструмлено три ЛЕП і 3 населених пункти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews