Живий мрець: У Франківську живе чоловік, який «помер» 10 років тому (Відео)

27.10.2018 21:33   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Єдиний документ Якова Мокрицького свідоцтво про власну смерть. Свого живого чоловіка в небіжчики записала дружина, навіть могилу на кладовищі обладнала.

Читайте також

У Калуші на очах перехожих помер чоловік, до якого через затори не встигла «швидка допомога»
У лікарні помер мотоцикліст, який напередодні у страшній ДТП розбився із власною матір’ю

А насправді живий мрець мешкає у підсобці біля квартири, де колись господарював разом із жінкою та донькою. Кореспондент «Сьогодні» взялася допомогти земляку і готова розповісти його сумну історію життя і смерті, пише - Бліц-Інфо.

Неохайний сусід набрид франківцям і вони звернулись до муніципальної варти міста. Так почалася його історія повернення з того світу. 

Яків оселився під сходами чотири роки тому. Усі сусіди його знають, бо до цього жив у квартирі на першому поверсі з дружиною і донькою. Якось мешканці помітили, що Яків зник. Не приховують, що зітхнули з полегшенням. Трохи згодом дружина повідомила, що чоловік помер.

«В 2008 році він поїхав в іншу область працювати. Його дружина написала заяву, що він пропав безвісти. Після чого було знайдено невідомий труп, який вона опізнала як свого чоловіка»,- розповідає головний інспектор «Муніципальної варти» Андрій Кабанов.

Детальніша історія Якова у відеосюжеті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо