У лікарні помер мотоцикліст, який напередодні у страшній ДТП розбився із власною матір’ю

18.07.2018 09:31   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Як вже повідомляли ЗМІ 7 липня на Коломийщині трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

14 липня, після тижня боротьби за життя, помер 25-річний уродженець Скали-Подільської Віталій Буряк, пише - «Правда» з посиланням на «Звістку». Тиждень часу лікарі робили усе можливе, щоб врятувати молодого чоловіка, але так і не вдалося.

7 липня, близько опівдня  24-річний  житель Тернопільщини, керуючи мотоциклом «Yamaha», проїздив на нерегульованому  перехресті автодороги    сполученням Стрий-Чернівці-Мамалига, що поблизу с. П’ядики, Коломийського району. Рухаючись  другорядною дорогою  зі строни села П’ядики, допустив зіткнення із боковою частиною автопоїзда у складі сідлового тягача «Scania», під керуванням 49-річного жителя Тисменицького району, який їхав по головній у напрямку м. Чернівці.

Внаслідок зіткнення мотоцикл «Yamaha» відкинуло на автомобіль «Ford» під керуванням 37-річного жителя м. Івано-Франківськ,  який в той час рухався позаду автопоїзда. У результаті ДТП 43-річна пасажирка мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews