Як створити ідеальний макіяж для вечірнього виходу

29.08.2024 14:21   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Тренди вечірнього макіяжу змінюються майже щороку чи навіть щосезону. Тому завжди є можливість поекспериментувати з новими кольорами, текстурами та акцентами. З косметичних засобів потрібні якісна тональна основа, яка ідеально пасує до природного тону шкіри, консилер, рум’яна та хайлайтер, прозора пудра для фіксації, контурні продукти, гель для брів, тіні та улюблена помада, блиск, олійка. Що ще варто врахувати під час створення макіяжу — розповідаємо далі.

Рекомендації щодо нанесення декоративної косметики

Перш ніж переходити до складних smokey-eyes або контурингу, варто набити руку в основних для макіяжу речах:

  1. Не нехтувати доглядом за шкірою перед нанесенням декоративної косметики. Рекомендується вмитися з очищувальним засобом, добре зволожити шкіру та почекати, поки продукти вберуться. Після цього обличчя стане гладеньким, зникне дискомфорт, а декоративні продукти наноситимуться легше.
  2. Вибирати правильну текстуру, ступінь покриття та відтінок тонального засобу. Обличчя виступає своєрідним полотном, на яке ми місцями додаємо яскраві фарби. Тон шкіри має бути рівномірним, згладжувати недоліки, проте не виглядати маскою.
  3. Пам’ятати про умови поєднання різних текстур. Це стосується, як правило, рідких продуктів (тіней, рум’ян, хайлайтерів та бронзерів). Іноді вони можуть навіть розчиняти тональну основу чи пудру. Тому обережно нашаровуйте їх та використовуйте основу під тіні.
  4. Приділяти достатньо уваги бровам та віям. Вони роблять будь-який макіяж більш драматичним. На вії нанесіть туш, а потім причешіть їх окремою сухою щіточкою. Брови можна підмалювати олівчиком або пудрою, закріпити форму гелем.
  5. Не забувати про фіксацію. Щоб продукти добре трималися на обличчі та не стікали, рекомендуємо використовувати спреї для фіксації макіяжу, прозорі мінеральні пудри, праймери тощо.

Також не радимо занадто економити на косметиці й купувати винятково найдешевші продукти, адже склад у них буде аналогічний ціні.

null

Вечірній макіяж: особливості

Вечірній мейк-ап теж може бути різним:

  • на коктейльну вечірку — виразний, проте без надлишковості, краще зробити акцент на губах, адже на таких подіях зазвичай подають легкі закуски та напої, тому помада залишиться у безпеці;
  • у клуб — приглушене світло та мерехтіння просто вимагають сяяння блискіток і на обличчі, тому додайте тіні з глітером чи навіть чистий глітер на вилиці;
  • на офіційний обід — вечірній, проте у класичних нюдових відтінках макіяж, легкими смокі чи просто з акцентною стрілкою, рожевою чи персиковою помадою.

Рекомендуємо заздалегідь потренуватись у нанесенні макіяжу: 1–2 спроб має вистачити. До того ж це дає більше часу вибрати продукт, можливо, замовити якийсь новий чи просто спробувати на собі якомога більше варіантів, довше пошукати натхнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews