Франківський «Електроавтотранс» скасовує два нерентабельні тролейбусні маршрути

30.03.2018 09:38   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

З 2 квітня КП «Електроавтотранс» ІФ скасовує два тролейбусні маршрути, які не є рентабельними для міста і дублюються з іншими.

Читайте також

Замість пошарпаних маршруток мешканці Івано-Франківська хочуть їздити в автобусах і тролейбусах

Про це йдеться у дописі на фейсбук-сторінці міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, пише - Місто.

Отож, МАРШРУТИ №1 ТА №6 ОБ’ЄДНУЮТЬСЯ І СТАЮТЬ №6. Його обслуговуватиме 10 одиниць транспорту, що більше, ніж до цього їздило на обох маршрутах разом, – пише він.

Прямий напрям: зупинка «АС-2» – вул. Горбачевського, Галицька, Хіміків, Тролейбусна, Галицька, Дністровська, Василіянок, Вовчинецька, Привокзальна, Гаркуші, Лепкого, Незалежності, Мельника, Сахарова, Бандери – зупинка «Європейська площа»

Зворотний напрям: зупинка «Комерційний коледж» –вул. Бандери, Незалежності, Лепкого, Вовчинецька, Василіянок, Галицька, Горбачевського – зупинка «АС-2».
ТРОЛЕЙБУСИ №3 ТА 8, які теж суттєво повторюють маршрути один одного, стануть одним маршрутом №3.

Прямий напрям: зупинка «Обласна лікарня» – вул. Федьковича, Пасічна, Галицька, Дністровська, Василіянок, Вовчинецька, Привокзальна, Гаркуші, Лепкого, Незалежності, Івасюка, Вовчинецька – зупинка «АТ «Родон».

Зворотний напрям: зупинка АТ «Родон» – вул. Вовчинецька, Симоненка, Миколайчука, Стуса, Івасюка, Незалежності, Лепкого, Гаркуші, Привокзальна, Вовчинецька, Василіянок, Галицька, Пасічна, Федьковича – зупинка «Обласна лікарня».

Будь-які зміни даються важко. Тому ми максимально інформуватимемо громаду, щоб вони не відчували на собі цих нововведень. Один з таких нюансів: щоб потрапити на Позитрон, потрібно буде сідати на Привокзальній площі з іншої сторони вулиці. КП “Електроавтотранс” ІФ на початках забезпечить працівників, які сповіщатимуть пасажирів про такі зміни, – написав Руслан Марцінків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews