Замість пошарпаних маршруток мешканці Івано-Франківська хочуть їздити в автобусах і тролейбусах

24.03.2018 16:46   Джерело: PRESS-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

На сайті Івано-Франківської міської ради з’явилось одразу дві електронні петиції, які стосуються громадського транспорту. В першій місцеві мешканці просять владу вплинути на перевізників, аби ті не піднімали вартість проїзду. Мовляв, тільки гроші деруть, а якість та відношення до пасажирів як було жахливе, так і залишається. А в другій автор електронного звернення взагалі пропонує кардинально підійти до організації перевезень у місті, пише - PRESS-Центр.

«Вимагаємо відмовитись від маршруток та перейти на електротранспорт і зручні автобуси!

З метою задоволення потреб в пересуванні містом та недопущення несанкціонованих підняттів тарифів (в ультимативній формі) вимагаємо, скасувати всі договори на перевезення пасажирів, видані ПП, ТзОВ та ФОП у м. Івано-Франківську (або по мірі їх закінчення та достроково, вразі не виконання умов договору).

Забезпечити поступовий та плановий перехід повністю до комунального громадського транспорту. А ще заборонити видачу ліцензій та укладання договорів на перевезення в м. Івано-Франківськ стороннім суб`єктам господарювання», - йдеться у тексті петиції.

Чи сподобається така ідея решті мешканців обласного центру буде видно вже наприкінці червня, коли сплине термін, за який вона має набрати 250 підписів. Лише тоді це звернення буде розглянуто місцевими органами влади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр