Прикарпатець зберігав понад кілограм наркотиків та бойові гранати - його затримали правоохоронці

29.01.2024 18:48   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Протиправну дiяльнiсть фiгуранта задокументували спiвробiтники надвiрнянської полiцiї. Зловмисник за мiсцем проживання зберiгав наркотичнi засоби в особливо великих розмiрах та боєприпаси. Все вилучене скеровано на експертне дослiдження.

Про це пише Фiртка з посиланням на полiцiю в областi.

25 сiчня спiвробiтники полiцiї в рамках кримiнального провадження щодо наркозлочину провели обшук у 29-рiчного мешканця Надвiрної.

В примiщеннi квартири фiгуранта полiцейськi виявили та вилучили ряд речових доказiв протиправної дiяльностi. Серед вилученого: порошкоподiбна речовина схожа на амфетамiн, вагою близько 1 кiлограма, рослинна речовина схожа на канабiс, вагою близько 100 грамiв, речовину, схожу на екстракт канабiсу, вагою близько 50 грамiв, електроннi ваги, предмети для фасування, якi пiдтверджують факти збуту заборонених речовин.

Окрiм цього вилучено два предмети зовнi схожi на гранати iз запалами. Всi речовi докази слiдчi надалi скерують для проведення експертиз.

Вартiсть вилучених наркотичних речовин на "чорному ринку" становить близько 500 тисяч гривень.

Фiгуранта затримали в процесуальному порядку. Дiї затриманого iнкримiнують за вчинення кримiнальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зi зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв) Кримiнального кодексу України.

Зловмиснику вже повiдомлено пiдозру за зберiгання психотропної речовини в особливо великих розмiрах з метою збуту. До суду скеровано клопотання щодо обрання пiдозрюваному запобiжного заходу.

Оперативники з’ясовують джерела походження боєприпасiв та наркотичних речовин. Процесуальне керiвництво у справi здiйснює Надвiрнянська окружна прокуратура.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka