На російсько-українській війні втрачаємо Героїв - загинуло троє прикарпатців

26.01.2024 10:10   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


На росiйсько-українськiй вiйнi загинуло троє прикарпатцiв – Володимир Брич, Вiталiй Кварцяний, Володимир Свiдрук. З сумом повiдомляє видання Iнформатор.

Володимир Брич

Народився 2 жовтня 1967 року. Жив в селi Голинь Калуського району. Захищав Україну на Донецькому напрямку та загинув у бою 21 сiчня 2024 року.

“Складаємо безмежну вдячнiсть i шану Воїну та Справжньому Герою України, який вiддав своє життя за майбутнє кожного з нас. Нехай Господь допоможе дружинi, дочкам та всiй родинi пережити важку втрату найдорожчої людини”, – написали на сторiнцi Держпродспоживслужби.

 

Вiталiй Кварцяний

Народився 13 серпня 1982 року у Верховинi. Служив стрiльцем у ротi однiєї з вiйськових частин. Загинув 6 вересня 2023 року поблизу села Новодарiвка Запорiзької областi.

За допомогою ДНК-експертизи вдалося iдентифiкувати полеглого воїна. У Вiталiя залишилися дружина та четверо дiтей.

 

Володимир Свiдрук

Народився 12 березня 1991 року. Служив сапером iнженерно-саперного вiддiлення. Загинув 24 сiчня 2024 року пiд час бойових дiй поблизу села Пазено Бахмутського району.

“Добрий, щирий, веселий Володимир до усiх ставився з повагою. Завжди вiдповiдально виконував усi завдання. Побратими завжди могли на нього покластися. У цiй вiйнi ми втрачаємо найдорожче — людей, якi люблять свою країну. Схиляю голову в пошанi до нашого Захисника. Щирi спiвчуття рiдним. Мужностi та сили пережити цю страшну втрату”, — написав мiський голова Надвiрної Зiновiй Андрiйович.

 

Вiчна пам’ять i шана захисникам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator