Вбивство на Пасічній у Франківську - поліція показала фото з місця подій

17.01.2024 18:42   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

У полiцiї показали фото з квартири на Пасiчнiй де 16 сiчня вiдбулося подвiйне вбивство. Як стало вiдомо Галцi, ймовiрно, чоловiк зарiзав ножем свою дружину, а тодi й себе. Жiнка була вагiтна.

Про це повідомляють джерела у правоохоронних органах.

За попереднiми даними, чоловiк з 1984 року народження, а жiнка з 1980-го. Дверi помешкання прийшлося вiдчиняти аварiйно, щоб правоохоронцi могли потрапити у квартиру. У загиблих виявили багато ножових поранень.

У секторi комунiкацiй ГУНП в Iвано-Франкiвськiй областi Галцi повiдомили, що наразi на мiсцi працюють слiдчi та кримiналiсти. Тому коментарi стосовно цього випадку та квалiфiкацiя будуть вiдомi згодом.

“За попередньою версiєю слiдства, мiж подружжям вiдбувся конфлiкт, пiд час якого чоловiк завдав жiнцi численнi тiлеснi ушкодження. Вiд отриманих травм вона померла на мiсцi. Опiсля чоловiк пiшов у сусiдню кiмнату та вчинив самогубство”, – уточнили згодом у полiцiї.

Слiдчi вже розпочали кримiнальнi провадження за фактом вбивства та самогубства.

null

Фото з мережі Інтернет



 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka