Ухилянт прямував до Румунії у кросівках у 20-градусний мороз - його затримали на кордоні

10.01.2024 22:19   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Минулої ночi прикордонники Чернiвецького загону пiд час реалiзацiї оперативної iнформацiї затримали 39-рiчного мешканця Київської областi.

Чоловiк, ризикуючи власним життям, у 20-градусний мороз прямував до Румунiї, надягнувши на ноги спортивнi кросiвки.

Про це пише Фiртка з посиланням на Захiдне регiональне управлiння Держприкордонслужби України-Захiдний кордон.

Незаконного «туриста» виявив прикордонний наряд пiд час подолання ним iнженерних споруд на однiй з гiрських дiлянок кордону вiддiлу «Селятин».

Прикордонники попереджають усiх вiдчайдухiв, що такi подорожi у Карпатах є вкрай небезпечними, адже можна легко втратити орiєнтування, отримати обмороження та загинути через переохолодження.

Також минулої доби охоронцi кордону припинили ще чотири випадки незаконного порушення кордону та затримали шiстьох мешканцiв Харкiвської, Миколаївської та Вiнницької областей, якi прямували до Молдови. Правопорушникiв виявили при спробi потрапити до прикордонної смуги на дiлянках вiддiлiв «Сокиряни», «Кельменцi» та «Мамалига».

Усiх вiйськовозобов’язаних чоловiкiв доставили до прикордонних пiдроздiлiв та оформили вiдповiднi документи. Подальшу долю порушникiв вирiшить суд.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka