Прикарпатців кличуть вступати до лав об’єднаної штурмової бригади Нацполіції України «Лють»

11.10.2023 13:16   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Об’єднана штурмова бригада “Лють” — це воєнiзований пiдроздiл полiцiї. Про це повiдомила пресслужба полiцiї в Iвано-Франкiвськiй областi.

Так, з 9 жовтня 2023 року розпочали прийом документiв на посаду полiцейського та iнспектора пiдроздiлу (полк, батальйон, рота) патрульної служби полiцiї особливого призначення (для укомплектування мiжрегiонального територiального органу Нацiональної полiцiї – Департаменту полiцiї особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Нацiональної полiцiї України «Лють») ГУНП в Iвано-Франкiвськiй областi.

Ознайомитись з вимогами до кандидатiв на посади полiцейських i загальними обмеженнями щодо служби, етапами вiдбору, стислим змiстом службових обов’язкiв, умовами грошового забезпечення можна на офiцiйному вебсайтi системи вiдбору кадрiв Нацiональної полiцiї України (у роздiлi «Вiдкритi вакансiї»).

Пiсля закiнчення прийому документiв на кандидатiв чекають наступнi етапи вiдбору: тестування щодо загальних здiбностей, проходження вiйськово-лiкарської комiсiї, фiзичнi випробовування, психологiчнi тести та спiвбесiда з полiцейською комiсiєю.

У разi виникнення питань при заповненнi онлайн-анкети та для отримання додаткової iнформацiї щодо конкурсу можна звертатися за телефонами: (034)279-02-52, 067-344-79-74 або направити листа на електронну скриньку: npuvidbirivfr@gmail.com.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka