Забіг у вишиванках в Івано-Франківську - понад 250 учасників взяли участь

29.08.2023 09:52   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

На Франкiвщинi до Дня Незалежностi України всi охочi бiгуни зiбралися разом для патрiотичної та важливої подiї року – благодiйного забiгу “Вишиванка IF RUN 2023”. Гонка, що об’єднала спорт, патрiотизм та благороднi цiлi, вiдбулася на мiському озерi у Франкiвську.

Дорослi бiгуни вибирали мiж дистанцiями 3 та 9 км. Дiти також отримали можливiсть взяти участь у заходi, пробiгши 50, 100 або 200 метрiв, залежно вiд вiку та бажання.

Понад 250 учасників вийшли на забіг у вишиванках в Івано-Франківську 1

В забiгу взяли участь вiйськовослужбовцi 50 полку iменi полковника Семена Височана Нацiональної Гвардiї України, якi завжди стоять на сторожi нацiональної безпеки. Франкiвськi гвардiйцi приєдналися до забiгу на безоплатнiй основi, демонструючи не лише свою фiзичну пiдготовку, але й невербальний символ пiдтримки для всiх, хто зараз захищає країну.

«Такi подiї пiдтримують дух товариства та вiдчуття гордостi за свою країну. Вони нагадують нам, що ми всi – частини чогось бiльшого, i наша спiльна пiдтримка має величезне значення. Такий забiг є можливiстю не лише пiдтримати побратимiв, а й показати, що ми готовi приймати виклики та разом подолати будь-якi перешкоди», – дiлиться думками гвардiєць Максим.

Вiдома бiгунка та тренерка Неля Непорадна, iнiцiаторка забiгу, цього року зiбрала понад 250 учасникiв на стартi забiгу. Зiбрали та передали вiйськовим Прикарпаття близько 150 тисяч гривень.

Понад 250 учасників вийшли на забіг у вишиванках в Івано-Франківську 2


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs