Жінка вдарила сокирою дівчину і викрала двох дітей - її затримали на Прикарпатті

01.08.2023 11:45   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

На Прикарпаттi полiцiя затримала жiнку, яка викрала двох дiтей. Повiдомляє пресслужба обласної полiцiї Прикарпаття.

38-рiчна жiнка, яка тимчасово проживає у Надвiрнянському районi, повiдомила звернулася до полiцiї щодо такого випадку. Знайома, яка приїхала до неї погостювати, вдарила старшу 12-рiчню доньку обухом сокири та забрала з дому двох малих дiтей i втекла. Заявницi вдома не було.

Полiцейськi з’ясували, що викрадачка намагалась покинути область, однак їй це не вдалося. Невдовзi правоохоронцi знайшли її поблизу центру Iвано-Франкiвська.

Немовля та 3-рiчну дiвчинку полiцейськi одразу вiдвезли до Iвано-Франкiвської ОДКЛ. До медичного закладу також транспортували 12-рiчну потерпiлу. Наразi життю на здоров’ю дiтей нiчого не загрожує.

41-рiчну жiнку затримали в порядку ст. 208 Кримiнально-процесуального кодексу України. Слiдчi оголосили їй про пiдозру у вчинення злочинiв, передбачених ч. 2 ст. 15, п. 2., ч. 2 ст. 115 та ч. 2 ст. 146 Кримiнального кодексу України. Суд обрав мiру запобiжного заходу – тримання пiд вартою.
Правоохоронцi встановлюють всi обставини подiї, призначено ряд експертиз.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator