Нічний вибух і пожежа на ТОВ «СВІСС КРОНО»: що сталося?

02.07.2023 22:50   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар
В ніч на 30 червня жителі прилеглих до ТОВ «СВІСС КРОНО» вулиць у Брошнів-Осаді почули потужний вибух, від якого, подейкують, віконні шиби в будинках дзвеніли… А вже під ранок люди бачили, як від заводу від’їжджали два пожежні автомобілі.

Однак, як повідомили в Брошнів-Осадській селищній раді, жодної офіційної інформації щодо факту виникнення на цьому підприємстві надзвичайної ситуації не надходило. Пише Бліц-інфо. 

"В інформаційних джерелах структурних підрозділів ДСНСУ станом на 15-00 год. відсутня  інформація про наведену подію. Зазначена ситуація викликала широкий резонанс серед жителів громади. Реагуючи на подію та масові запитання, які надходять від мешканців Брошнів-Осади  з приводу пояснень про можливу надзвичайну ситуацію на виробництві, яке відноситься до ІІ категорії видів діяльності та об’єктів та які  мають значний вплив на довкілля та природнє середовище, голова громади Тарас Манорик адресував відповідні офіційні листи в адміністрацію ТОВ «СВІСС КРОНО» та в Калуський районний відділ з надзвичайних ситуацій. Чекаємо на пояснення",- кажуть у селищній раді.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews