Досудове розслідування у справі ТОВ «Карпатнафтохім» призупинено

30.06.2023 17:18   Джерело: Правда
Опубліковано : Франківський Новинар

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) повторно оголосило конкурс з відбору управителя арештованими активами ТОВ «Карпатнафтохім», які передані в управління АРМА ухвалами слідчого судді Братського районного суду Миколаївської області.

При виконанні зазначених ухвал АРМА були виявлені певні проблеми, які можуть негативно вплинути на подальше управління активами. Зокрема, працівники Національного агентства встановили:

  • невідповідність інформації в ухвалах та даних Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
  • в управління АРМА не передано виробничі потужності (основні засоби) підприємства, що унеможливлює виробництво продукції майбутнім управителем навіть за умови передачі йому 100% корпоративних прав.

АРМА звернулось до Офісу Генерального прокурора з проханням усунути наявні недоліки, на що отримало відповідь про призупинення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні на даний момент, тоді як вирішення вказаних недоліків можливе лише після його відновлення, інформує пресслужба АРМА.

Зазначається, що при оголошенні повторного конкурсного відбору управителя вказаним активом, з метою усунення описаних проблем та отримання актуальної інформації, АРМА повторно звернулось до Офісу Генерального прокурора щодо можливості вирішення означених питань, проте отримало відповідь, що досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні наразі не відновлено.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда