Франківська лікарка біжить в Лондоні марафон: мета - зібрати на дрони для ЗСУ

23.04.2023 15:56   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Франківка Ірина Кишакевич – лікарка-гінеколог клініки «Мед-Атлант», а також професорка кафедри акушерства й гінекології після­дипломної освіти медуніверситету – бере участь у Running London 2023.

Забіг у Лондонському марафоні лікарка поєднує зі збором коштів на дрони для ЗСУ.

“Вітання з Лондона! Друзі, усім, хто хоче мене підтримати в день марафону та наблизити нашу перемогу! Біжу для себе! Біжу для вас! Біжу для Перемоги! До слів вашої підтримки буду вдячна за донат на ЗСУ! На дрон!» – написала Ірина Кишакевич вже з Лондона перед стартом.

Лікарка спільно зі своєю колегою по роботі і волонтеркою Світланою Вінтонюк планує придбати дрони DJI Mavic 3 – «очі» для ЗСУ.

«Прогнозують в день забігу зливу, і це буде непросто втримати темп та добігти. Ваша підтримка мені важлива, щоб не здатися та бути сильною. Ну, що ж, почали, стартуємо! Збір розпочато! – оголосила Ірина Кишакевич. – Збір завершується 23 квітня, коли я перетну фінішну лінію 42 км Лондонського марафону. У нас є приблизно 30 годин, вірю, що ми це спільно зробимо!»

Приватбанк: 4149 4378 6790 5109

Монобанк: 5375 4141 3598 2980

Карти на ім’я Світлана Вінтонюк.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs