Прикарпатські правоохоронці вилучили в зловмисника понад 100 грам «амфетаміну»

29.01.2023 08:34   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Франківський Новинар

Правоохоронцi вилучили в зловмисника понад 100 грам «амфетамiну». Чоловiка затримали у порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Триває слiдство.

Про це повiдомляє полiцiя областi, передає Фiртка.

27 сiчня косiвськi оперативники, спiльно зi спiвробiтниками УБН в Iвано-Франкiвськiй областi ДБН НП України пiд час вiдпрацювання оперативної iнформацiї, виявили та затримали 37-ми рiчного чоловiка, мешканця села Старi Кути, Косiвського району.

Пiд час проведення поверхневої перевiрки правоохоронцями було виявлено та вилучено полiетиленовий пакет, який чоловiк отримав на одному iз поштових вiддiлень. В серединi були психотропнi речовини «амфетамiн» , вагою близько 125 грам.

На «чорному» ринку вартiсть цiєї «посилки» сягає щонайменше 60 тисяч гривень.

Слiдчими одразу проведено невiдкладнi слiдчi дiї: огляд житла та подвiр’я. Всi психотропнi речовини направлено на проведення необхiдних експертиз.

Чоловiка затримали в порядку ст. 208 Кримiнально процесуального кодексу України.

За вказаним фактом полiцiя розпочала кримiнальне провадження за попередньою квалiфiкацiєю ч.3 ст. 309 Кримiнального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення чи пересилання наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв без мети збуту).

Затриманому загрожує до 5 рокiв позбавлення волi. Слiдством вирiшується питання щодо повiдомлення правопорушнику про пiдозру та обрання запобiжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка