У Франківську відзначили гвардійця та його чотирилапого напарника - за затримання грабіжника

17.01.2023 09:32   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Пiд час несення служби з охорони громадського порядку, гвардiєць спiльно з чотирилапим напарником затримали невiдомого громадянина, який намагався видерти сумку з рук жiнки.

Гвардiйського кiнолога заохочено подякою Командувача Нацiональної гвардiї України за високi досягнення у службовiй дiяльностi, iнiцiативу та наполегливiсть, а також нагороджено подякою Голови Iвано-Франкiвської обласної державної адмiнiстрацiї, а його вiрного помiчника Лорда — медаллю командувача Нацiональної гвардiї України для службової собаки за „За вiддану службу“ III ступеня.

«Заохочення такого роду вiдзнаками мотивує ще бiльше вдосконалювати свої навички, як тих хто отримав вiдзнаку, так i тих хто старається у цьому напрямку, щоб i надалi утримувати високий рiвень фахової майстерностi та здобувати ще вищi щаблi. Ми пишаємося та радiємо разом з ними та впевненi у їхнiх подальших успiхах у службi», – резюмував начальник кiнологiчної служби капiтан Олександр Заверуха.

Для чотирилапого помiчника нiмецької вiвчарки Лорда, така нагорода є першою. I сьогоднi Лорд гордо красується з медаллю, iнформує “Галка” з посиланням на сторiнку 50 Полк iменi полковника Семена Височана Нацiональної Гвардiї України.

«Я не уявляю ефективного виконання службово-бойових завдань без службової собаки. Для мене беззаперечним фактом є те, що службовий собака – це повноцiнна бойова одиниця, але найперше вони вiрнi помiчники, напарники та друзi без яких вiйськова служба не була би такою повноцiнною та ефективною», – дiлиться думками гвардiєць Артем.

Власник собаки впевнений, що це не остання нагорода, адже вони постiйно тренуються i вдосконалюють вмiння, щоб ще краще виконувати службово-бойовi завдання.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka