Марихуани на півтора мільйона гривень - стільки вилучили наркотиків в прикарпатця

06.01.2023 20:48   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Вiсiм кiлограмiв заборонених речовин правоохоронцi виявили в будинку та у пiдсобному примiщеннi 59-ти рiчного прикарпатця.

Порушника затримали в порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Про це пише Фiртка з посиланням на полiцiю в областi.

Вирiшується питання про повiдомлення йому пiдозри та обрання запобiжного заходу. Проводиться розслiдування.

В ходi ранiше розпочатого кримiнального провадження за ч. 2 ст. 310 (Незаконний посiв або незаконне вирощування снодiйного маку чи конопель) Кримiнального кодексу України, полiцейськi провели санкцiонований обшук за мiсцем проживання 59 - ти рiчного мешканця Дубовецької територiальної громади.

В житловому будинку чоловiка та в пiдсобному примiщеннi галицькими полiцейськi виявили та вилучили 8 000 грамiв подрiбненої речовини рослинного походження, ззовнi схожої на наркотичний засiб «марихуана». Вони були розфасованi в чорнi полiетиленовi пакети. Як встановили правоохоронцi, чоловiк зберiгав наркотичнi речовини з метою подальшого збуту.

Його затримали в порядку статтi 208 Кримiнально процесуального кодексу України.

Наркорослини вилучили та направили для проведення експертизи. Вартiсть вилученого за цiнами «чорного» ринку сягає пiвтора мiльйона гривень.

Наразi вирiшується питання про повiдомлення наркозбувачу пiдозри за ч. 2 ст. 310 та ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв) Кримiнального кодексу України. Невдовзi суд обере запобiжний захiд.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka