Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Прикарпатець із неповнолітнім спільником викрали і спалили авто - їх відправили за ґрати

22.12.2022 09:32   Джерело: kurs
Автор : Франківський Новинар

популярне


За пiдтримання публiчного обвинувачення прокурорами Снятинського вiддiлу Коломийської окружної прокуратури суд визнав винним 32-рiчного мiсцевого жителя у незаконному заволодiннi транспортним засобом та у втягненнi неповнолiтнього у протиправну дiяльнiсть (ч. 2 ст. 289, ч. 1 ст. 304 КК України).

В судi прокурор довiв, що у листопадi 2018 року чоловiк разом iз неповнолiтнiм заволодiли автомобiлем жителя Коломийського району. У станi алкогольного сп’янiння вони посеред ночi проникли до приватного господарства, а звiдти виїхали на автомобiлi «Опель Астра» та на ранок спалили його.

Вироком суду чоловiку призначено покарання у видi позбавлення волi строком на 5 рокiв, а його спiльнику – 5 рокiв позбавлення волi та на пiдставi ст. 75 КК України звiльнено вiд призначеного покарання з випробуванням iз iспитовим строком тривалiстю 3 роки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs