Зупинилося серце Василя Гладуна - депутата Івано-Франківської облради

06.11.2022 21:37   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

У вiцi 53 рокiв вiдiйшов у вiчнiсть депутат Iвано-Франкiвської обласної ради Василь Гладун. Про це повiдомили на сторiнцi Iвано-Франкiвської ОДА, iнформує “Галка”.

Василь Васильович Гладун народився 14 сiчня 1969 року в селi Чорнолiзцi Тисменицького району. В 1997 роцi отримав квалiфiкацiю iнженера-механiка в Iвано-Франкiвському державному технiчному унiверситетi нафти i газу за спецiальнiстю «Проектування, спорудження та експлуатацiя газонафтопроводiв i газонафтосховищ».

У 2007 роцi закiнчив Прикарпатський нацiональний унiверситет iм. Василя Стефаника, здобув квалiфiкацiю менеджера-економiста.

Свого часу очолював Богородчанську дiльницю тепличного господарства фiлiї «Агрогаз» ПАТ “Укртрансгаз”. Двiчi обирався депутатом Iвано-Франкiвської обласної ради.

Василь Гладун зробив вагомий внесок у розбудову рiдного села, району та областi загалом. Нiколи не залишався осторонь проблем громади та завжди дбав про добробут її жителiв.
Так, за його безпосередньої участi у селi Чорнолiзцi було вiдновлено пiсля реконструкцiї стадiон. А наприкiнцi минулого року за його сприяння введено в експлуатацiю один iз найкращих в Українi дитячих садочкiв – дошкiльний заклад «Орлятко», розрахований на 80 мiсць. На його вiдкриття громада чекала чи не чверть столiття.

Нагороджений медаллю УАПЦ «За вiрнiсть i вiдданiсть».

Василь Гладун залишив пiсля себе багато добрих справ, якi житимуть в пам’ятi рiдних i близьких йому людей.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka