22-річний молодик побив двох чоловіків у Коломиї - один з них в реанімації

02.09.2022 13:47   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Днями у Коломиї мiж компанiями трапився конфлiкт, у ходi якого 22-рiчний молодик побив 29- та 37-рiчного чоловiкiв. Останнiй у реанiмацiї.

Про це повiдомили в обласнiй полiцiї, передає “Галка“.

Полiцiянти з’ясували, що увечерi 27 серпня на однiй iз вулиць Коломиї вiдбувся конфлiкт мiж компанiєю молодикiв та 29 – ти рiчним коломиянином, який був з 37-ми рiчним приятелем. У ходi сутички, один iз молодикiв вдарив у голову 37-рiчного чоловiка, внаслiдок чого останнiй впав i отримав серйозну травму. Опiсля правопорушник завдав два удари й 29-рiчному коломиянину.

Одного з потерпiлих госпiталiзували до лiкувального закладу. Наразi вiн перебуває в реанiмацiї. Iншого – медики оглянули та вiдпустили додому.

Полiцiянти встановили усiх учасникiв подiї та особу порушника. Ним виявився 22-рiчний чоловiк. У його помешканнi слiдчi уже провели обшук.

За даним фактом розпочато кримiнальне провадження за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкостi тiлесне ушкодження) Кримiнального кодексу України. Невдовзi порушнику повiдомлять про пiдозру.

Триває досудове слiдство.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka