Усі школи та дитсадки Коломиї готові приймати дітей - укриття є всюди

31.08.2022 13:35   Джерело: БліцІнфо
Опубліковано : Франківський Новинар

Навчальнi заклади Коломиї готовi приймати учнiв, батьки яких вибрали очне навчання для дiтей.

За результатами роботи кожен заклад має мiсце, де малеча зможе перебувати пiд час повiтряної тривоги. Особисто в цьому пересвiдчуються i батьки, якi цими днями приходять оглянути результати роботи. Про це повiдомляє мiський голова Богдан Станiславський.

"Десь вже все готово, а десь - продовжуємо ремонти. Попри це, згiдно висновкiв ДСНС, навчальнi заклади мають укриття (пiдземнi чи коридори з двома стiнами), якi можуть приймати дiтей. Школи та садки, в яких немає укриттiв, користуватимуться тими сховищами, якi найближче. Про укриття ми вже говоримо довго, i хiд робiт постiйно контролювався представниками ДСНС та мiсцевої влади. Дякую батькам, директорам, вчителям та всiм iншим працiвникам закладiв освiти за допомогу, бо зараз видiляти грошi можна тiльки на роботи "господарським методом". Тож завдяки нашiй спiвпрацi 100% навчальних закладiв Коломийської громади мають пiдписанi акти готовностi до навчального року",- йдеться в дописi.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: БліцІнфо