На Івано-Франківщині волонтери готують захисникам «Молодківській Snickers»

03.04.2022 21:39   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Франківський Новинар

На Івано-Франківщині у селі Молодків волонтери готують захисникам України сало, яке назвали "Молодківській Snickers". Про це повідомляють на Facebook-сторінці Надвірнянської міської ради.

"Саме так називають сало, залите соровицею (розчином солі) з часником та перцем, яке здавна полюбляють молодківчани. Воно — надзвичайно смачне, м'яке і поживне. Жінки села вирішили приготувати цей енергетичний продукт нашим захисникам і так внести свою лепту в прискорення перемоги", — йдеться у дописі.

Без сала ніяк. На Івано-Франківщині волонтери готують захисникам "Молодківській Snickers"Фото: Надвірнянська міська рада

"Молодківській Snickers" готують за місцевим рецептом

У селі облаштували маленький мініцех із соління українського делікатесу. До роботи на кухні приєднуються й жінки, які змушені були тимчасово переселитися у село Молодків з "гарячих" точок країни.

Без сала ніяк. На Івано-Франківщині волонтери готують захисникам "Молодківській Snickers"Фото: Надвірнянська міська рада

Одна із господинь, яка допомагає готувати

У Надвірнянській міській раді повідомляють, що уже розробили етикетку продукту, який невдовзі передадуть на передову.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне