У Карпатах будують казкове містечко з «Володаря перснів» (Відео)

Містечко буде цілком справжнім.

25.12.2019 23:31   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

В Івано-Франківській області незабаром з’явиться казкове містечко із знаменитої кіносаги «Володар перснів».

Про це стало відомо з повідомлення волонтера Андрія Боєчка, яке він розмістив на своїй сторінці у Facebook, пише - ZNAJ.UA.

Екологічне містечко вже почали будувати на галявині, розташованій посеред карпатських гір. За словами волонтера, нове поселення має з’явитися вже через місяць. Щодо назви містечка його творці ще не визначилися, його назвуть або Hobbithills або Hobbitvill.

Обіцяють, що містечко хобітів не буде недолугою кіношною декорацією, а стане справжнім екологічним, енергозберігаючим поселенням, на галявинах якого пастимуться корівки та овечки, поміж будиночками «гуцульських хобітів» сновигатимуть бджоли з місцевих вуликів, а у струмки запустять справжню королівська форель.

«Саме зараз, коли я пишу цей допис, на одній із полонин почалися роботи. Трактори планують дорогу і територію», - зазначив Боєчко.

 
 

Наразі із запланованих трьох десятків будиночків зводять лише сім. Відкриття чарівного містечка обіцяють у травні 2020 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA