На Івано-Франківщині 51-річний чоловік «замінував» райвідділ поліції

02.04.2019 17:57   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

За неправдиве повідомлення чоловіку загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Читайте також

Прикарпатця, який п'ять разів повідомляв про замінування можуть відправити до психлікарні
В аеропорту Франківська працівники СБУ і поліції шукали вибухівку
Прокуратура повідомила про підозру франківському «мінеру»

Повідомлення про замінування  на лінію «102» надійшло у неділю, 31 березня, о 00 годині 45 хвилин.  Невідомий повідомив, що заміновано адмінбудівлю Надвірнянського відділу поліції. На місце події виїхали вибухотехніки, кінологи і рятувальники, пише - Панорама Прикарпаття.

Правоохоронці  ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію і вибухонебезпечних предметів не виявили. Інформація не підтвердилася.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами над ранок поліцейські розшукали особу, яка неправдиво повідомила про замінування. Йдеться про 51-річного мешканця районного центру.

Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками,- карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до’ трьох років). Тривають слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття