«Кожен українець зможе призначати та відкликати і поліцейських, і прокурорів, і суддів», – Валентин Наливайченко

20.02.2019 13:40   Джерело: Курс
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Створити національний центр звільнення заручників, відновити мир, добитися деокупації Криму, а також частини Донецької та Луганської областей, знищити корупцію та бюрократію. Це основні програмні цілі Валентина Наливайченка, з якими він йде у президенти.

Кандидат від партії «Справедливість» Валентин Наливайченко представив у вівторок, 19 лютого, президентську програму в Івано-Франківську, пише - Курс.

План дій Наливайченка складається з трьох основних напрямків.

Перший напрямок – створити національний центр звільнення заручників, повернути військовополонених та розшукати зниклих безвісти.

«В цих першочергових гуманітарних діях ми маємо створити економічний гуманітарний фонд допомоги українцям, які постраждали внаслідок російської агресії, які втратили годувальника, годувальницю під час російської агресії. Захисники захистили державу, настав час захистити кожного захисника», – наголосив кандидат у президенти.

Другий напрямок передбачає укладення міжнародної угоди з відновлення миру та деокупації АР Крим, Донецької та Луганської областей.

«Досить ховатися за умовними мінськими домовленостями, нормандським форматом. Настав час вийти на нову дієву угоду з деокупації України. Я її пропонуватиму і США, і країнам ЄС, і Великобританії», – говорить Валентин Наливайченко.

Третій напрямок – це Національний план дій для відновлення миру, який передбачає посилення обороноздатності держави та відновлення оборонної промисловості.

Також Наливайченко ініціює законопроект «Про створення української добровольчої армії».

У президентському плані дій Валентина Наливайченка чільне місце посідає знищення корупції у владі, починаючи від президента, депутатів і суддів.

«Це є скасування недоторканності, це є ліквідація привілеїв, це ініціювання закону "Про імпічмент президента». Так само має з’явитися закон, яким ми надамо право кожному українцеві не лише обирати, а й відкликати депутатів усіх рівнів», – обіцяє Наливайченко.

Окрім того, кандидат обіцяє ініціювати ухвалення закону, яким українці зможуть і обирати, і відкликати керівників місцевих правоохоронних органів, і прокурорів, і суддів.

Валентин Наливайченко наголосив, що підтримує курс України на членство у Європейському Союзі та НАТО, а також нагадав, що в липні минулого року команда «Справедливості» представила проект «Цифрова Україна», який передбачає покрокове створення електронного уряду.

«Я пропоную країні рухатися саме таким шляхом, щоб не було в нас корупції, ні хабарів, ні черг до чиновників, ні цих паперових безкінечних довідок і дозволів. А існувала повністю електронна і доступна система урядування, а всі послуги були доступні на єдиному урядовому веб-порталі», – сказав Наливайченко.

Він зазначив, що важливо очистити судову гілку влади та повернути українцям справедливі суди.

«Поки не буде у країні верховенства права і рівності всіх перед законом, не буде в нас ніяких міжнародних інвестицій, не буде розвитку економіки, і взагалі держава буде приречена на занепад», – наголосив Наливайченко.

Він закликав прикарпацтів приєднуватися до його команди, а також повідомляти про підкуп виборців та про застосування інших брудних технологій.

«Рух «Справедливість» і я особисто будемо реагувати на кожне порушення виборчого законодавства і з позицій виборчих комісій, і як політична команда, і як кандидат у президенти», – підсумував Валентин Наливайченко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс