У Франківську п’яний «євробляхар» влаштував акцію протесту проти системи (Фото)

Патрульні евакуювали автомобіль, яким нетверезий водій заблокував в’їзд на митницю.

18.12.2018 17:42   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

17 грудня до поліції надійшло повідомлення про порушення ПДР на вулиці Польовій – там автомобіль «Citroën Berlingo» заблокував в’їзд до митного поста «Прикарпаття» Івано-Франківської митниці ДФС, пише - Панорама Прикарпаття.

Читайте також

Щоб поговорити з головою райради, селяни на Прикарпатті перекрили дорогу на Гуту

Під час спілкування з водієм патрульні помітили, що той нетверезий. 37-річному чоловіку запропонували пройти тест на вміст алкоголю у крові.

Шофер відмовився проходити огляд на місці, у медзаклад їхати теж не хотів, повідомляє прес-служба патрульної поліції Івано-Франківської області.

Чоловік пояснив, що протестує проти системи – йому набридло чекати в черзі, й він вирішив заблокувати проїзд, щоб інші теж чекали. Щоб швидше минав час, водій взяв з собою запаси алкоголю.

Аби керманич не наробив біди, патрульні вирішили відсторонити його від керування. Водій отримав постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування особою, яка не має відповідних документів) і протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння), а через суттєву перешкоду для руху автомобіль евакуювали.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття