Прикарпатець, який хотів підкупити прикордонника, щоб провезти BMW на «бляхах», сплатить 8,5 тисяч штрафу

14.08.2018 12:48   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля
 

Як повідомлялось раніше, в липні мешканець Прикарпаття намагався підкупити прикордонника щоб провезти BMW на французькій реєстрації.

Читайте також

Суд відмовився арештовувати прикарпатського працівника феміди, якого спіймали на хабарі
Стало відомо прізвище прикарпатського судді, який погорів на хабарі

28-річний водій за безперешкодний перетин кордону запропонував прикордонникам грошову винагороду у розмірі 85 євро та 50 гривень. В такий спосіб чоловік сподівався ввезти автомобіль BMW, французької реєстрації, без відповідних документів, пише - Фіртка.

Прикордонники від неправомірної вигоди відмовилися, факт давання хабара задокументували та передали правопорушника співробітникам Національної поліції в Чернівецькій області.

Прокуратурою Чернівецької області було підтримано публічне обвинувачення щодо мешканця Прикарпаття. Чоловіка обвинувачують у злочині, що передбачений ч.1 ст.369 ККУ, тобто хабар.

Порушення задокументували працівники СОГ. Свою вину чоловік визнав. Затвердивши угоду про визнання винуватості, Глибоцький районний суд призначив чоловікові штраф – 8,5 тисяч гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка