Новим суддею шоу «Модель XL» стане прикарпатець

16.06.2018 15:47   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Відомий український актор, косівчанин Богдан Юсипчук  здобув в Америці титул найкрасивішого чоловіка світу.

Читайте також

Франківська Модель XL знялася у відвертій фотосесії з оголеними хлопцями (Відео)
Перша українська модель «plus size» Марія Павлюк вже вдома в Івано-Франківську (Відео)

Тепер прикарпатець претендує на роль головного холостяка країни. Та поки в шоу «Холостяк» триває онлайн-голосування, вже достеменно відомо, що актор театру і кіно, уродженець Прикарпаття Богдан Юсипчук стане суддею другого сезону проекту «Модель XL» на каналі «1+1», пише - Місто.

Зірка двох сезонів фільму «Мухтар», серіалу «Господиня» і фільму «Тіні незабутіх предків», про моделінг знає не з чуток, адже також є володарем титулу «Найкрасивіший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018.

У журі він замінить Влада Яму, а компанію йому складуть судді минулого сезону – Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич і Андре Тан.

Богдан Юсипчук впевнений, що зможе оцінити пишну красу. Адже вважає, що кожна дівчина красива по-своєму.

Можливо, через кілька років саме пишна краса стане новим еталоном і модним трендом, – каже він.

За словами Юсипчука, він теж дечому зможе навчити учасників проекту, які готові руйнувати стереотипи про модельний бізнес і доводити, що краса буває різною.

По-перше, ніколи не потрібно намагатися сподобатися, по-друге, треба бути собою, завжди залишатися індивідуальністю, і по-третє, вести себе так, ніби ти вже переміг. Однак, не слід плутати впевненість і самовпевненість. Впевненість потрібна, а самовпевненість може заважати, – поділився артист.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто