У Франківську відбулася закрита лекція-дискусія: «Інформаційна війна в період глобалізації» (Відео)

31.05.2018 17:37   Джерело: Газди
Опубліковано : Патрік Скеля

У Франківську відбулася закрита лекція-дискусія для громадських організацій  на тему «Інформаційна війна в період глобалізації».

Про це на своїй сторінці в фейсбук  повідомила організатор лекції Ірина Дирда, пишуть - Газди.

«Сьогодні в рамках проекту «Інформаційна війна в період глобалізації», відбулася закрита лекція-дискусія для громадських організацій. (Про даний проект, я розказувала в відео, що скоро стартує. І ось міні-звіт).
На лекції були розкриті такі проблематичні питання:
– психологічний вплив соц.мереж на підлітків ;
– ведення інформаційної війни за допомогу ботів;
– ведення бізнес сторінок, груп, ботів та, як впливати за допомогою них, на думку суспільства».

 

Доповідачами даної лекції-дискусії були Ірина Дирда та Вікторія Прокопюк.

                  Вікторія Прокопюк розповіла про психологічний вплив соціальних мереж на підлітків. Про ризикі залежності дошкільнят від гаджетів, мобільних телефонів та ін. 

Ірина Дирда акцентувала увагу на методику ведення інформаційної війни в соціальних мережах. Також,  наголосила на тому, що це перший етап розгляду  програми, запланованого проекту.

            «Ми розкрили «Поняття інформаційної війни в соцмережах». Ще залишилося розглянути такі питання, як: «Пропагандистські дії в XX-XXI столітті» та 
 «Комунікативні складові психологічного та інформаційного впливу на підлітків та суспільства за допомогою соцмереж» – зазначила І. Дирда

Нагадаємо, раніше Ірина розмістила відео, про старт проекту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Газди