Пасажирка франківської маршрутки називала учасників Майдану «дебілами» і «наркоманами» (Відео)

29.03.2018 15:43   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Виховну бесіду з пенсіонеркою провели франківські патрульні. А очевидці зняли монолог бабусі на відео і виставили у соцмережах.

Інцидент трапився у маршрутці № 23. Як розповіла франківчанка Ірина Дирда, протягом близько п’яти хвилин жінка називала учасників Майдану «майдануті-лахануті», казала, що на Майдані були самі дебіли і наркомани, пише - Курс.

«Всі це слухали. Я не витримала, підходжу до неї та питаюся: «Вибачте, за Вашою версією всі ті чоловіки, сини, батьки, що померли на Майдані, вони також майдануті-лахануті»? В маршрутці тиша. Всі в очікуванні відповіді. Але бабця не забарилася. Сказала, що так. Я попросила, щоб вона вибачилася. На свою адресу почула про себе багато нового, із зрозумілих слів для мене було те, що я майданута», – написала вона у Фейсбуці.

Як розповіла Ірина Дирда КУРСу, вони обидві вийшли на одній зупинці. Неподалік Ірина побачила патрульних у поскаржилася на жінку, яка ображала майданівців.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області, копи провели з бабусею роз’яснювальну роботу. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс