За «викуп сина» прикарпатець віддав шахраям 1000 доларів

14.02.2018 09:50   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 12 лютого, до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 90-річний мешканець одного із ближніх сіл Івано-Франківська та повідомив, що йому на стаціонарний телефон зателефонував незнайомий і повідомив, що його син вчинив серйозну ДТП.

Читайте також

Замість квартири шахрай здав у оренду лабораторію франківської санепідемслужби

Аби син пенсіонера міг уникнути відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, невідомий вказав суму – 1000 доларів США. Дідусь не роздумував – одразу погодився на умови шахрая, пише - Галицький кореспондент.

Схвильований чоловік невідкладно зібрав усі гроші, які були вдома, виніс на вулицю та передав невідомому чоловікові, який запевнив, що все буде добре, та пішов. Лише після цього чоловік передзвонив до сина і дізнався, що той жодної аварії не вчиняв.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент