Уродженець Донеччини «організував» порностудію в Івано-Франківську

11.01.2018 08:49   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом виготовлення з метою розповсюдження та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру, пише - Бліц-Інфо.

Встановлено, що 31-річний уродженець Донецької області, орендувавши квартиру в місті Івано-Франківську в період часу з листопада 2017 року по січень 2018 року, за попередньою змовою групою осіб з місцевими жительками, виготовляв, з метою розповсюдження та розповсюджував у всесвітній мережі Інтернет відеозображення порнографічного характеру.

Працівниками прокуратури спільно з оперативними працівниками відділу Департаменту кіберполіції НП України в ході санкціонованих обшуків у квартирі донеччанина вилучено комп’ютерну та іншу техніку, за допомогою якої вчинявся злочин.
 
 
На даний час вказаного зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 («Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів») Кримінального кодексу України, та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 301 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо