Іван Підсадюк – новий генеральний директор «КАРПАТНАФТОХІМу»

18.12.2017 09:40   Джерело: Нафтохімік-Калуш
Опубліковано : Патрік Скеля

На цю посаду першого заступника генерального директора – головного інженера Івана Підсадюка було призначено з 9 грудня, згідно з протоколом №70 від 8 грудня позачергових Загальних зборів Учасників ТзОВ «КАРПАТНАФТОХІМ».

На калуському хімічному комплексі Іван Михайлович загалом пропрацював 37 років. За цей час він здобув повагу та авторитет у колективі калуських нафтохіміків. Його професіоналізм, витримка, а часто й мужність сприяли і сприяють вирішенню багатьох питань, якими наповнені щоденні будні виробничників, пише - Нафтохімік-Калуш.

Іван Підсадюк народився у 1958 році. Після закінчення 8 класів середньої школи №3 м. Калуша поступив на навчання в Калуський хіміко-технологічний технікум. Згодом близько року працював слюсарем Рівненського ВО «АЗОТ». Потім була служба в армії, а після звільнення в запас у 1980 році трудова діяльність і життя Івана Михайловича були тісно пов’язані з Калуським хімічним комплексом.

Розпочав він свою трудову біографію ще тоді на ВО «Хлорвініл» із посади машиніста компресорних установок цеху з виробництва рідкого хлору. Але вже через два роки молодого і перспективного спеціаліста призначили майстром цеху двоокису кремнію аеросилу. У цей період Іван Підсадюк вступив до Івано-Франківського інституту нафти і газу, який успішно закінчив у 1987 році. Але не тільки завершення навчання у ВНЗ стане пам’ятним для нього, адже в цей період його призначили начальником цеху двоокису кремнію аеросилу. На цій посаді він у цілому пропрацював більше п’яти років.

А далі професійна кар’єра молодого керівника лише зростала. У 1992 році Івана Підсадюка призначили головним інженером заводу каустичної соди і хлору («Діанат») концерну «Оріана». І хоча в період аж до 2003 року змінювалися власники заводу «Діанат», його підпорядкування, але Іван Михайлович залишався на посаді головного інженера цього технічно складного та екологічно важливого об’єкта.

Зі створенням на базі нафтохімічних виробництв ВАТ «Оріана» спільно з ВАТ «ЛУКОЙЛ» спочатку товариства «ЛУКОР», а в 2006 році і «КАРПАТНАФТОХІМ» Іван Підсадюк працював заступником начальника з технічних питань виробництва хлору і каустичної соди.

Починаючи з 2006 року, для вже досвідченого спеціаліста Івана Михайловича розпочався дуже відповідальний період у житті – будівництво установки з виробництва хлору і каустичної соди, яке він очолив. Спорудження фактично нового заводу за ліцензією німецької фірми «УДЕ» тривало чотири роки. За успішне спорудження цього об’єкта І. Підсадюка було відзначено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, подяками місцевих органів влади.

Після введення в дію нової установки Іван Михайлович став спочатку заступником начальника виробництва хлорвінілу і каустичної соди, а в 2012 році – його начальником.

Але вже через кілька місяців Івана Підсадюка було призначено заступником генерального директора ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», а через деякий час – першим заступником генерального директора – головним інженером Калуського нафтохімічного комплексу. Період перебування Івана Михайловича на посаді головного інженера підприємства співпав з малоприємною сторінкою в його історії. Адже через вкрай погану ситуацію на ринку нафтохімічної продукції основні виробництва були зупинені. Тож саме Івану Підсадюку слід було організувати необхідні роботи зі збереження обладнання технологічних установок підприємства. Але ще більш відповідальні завдання доводилося йому вирішувати в період їх пуску, який був успішно проведений у травні-червні 2017 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Нафтохімік-Калуш