У Косові виявлено підробку рішення сесії міської ради

18.03.2018 11:55   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


До депутата Косівської міської ради Володимира Зузяка звернулися жителі Косова зі скаргами на незаконне захоплення частини їх земельної ділянки.

Читайте також

У Франківську чиновник державної архітектурно-будівельної інспекції вимагав 2100$ хабара

Після детального вивчення документації В. Зузяком були виявлені ознаки підробки в рішенні сесії Косівської міської ради попереднього скликання, пише - Україна-Інфо.

Активіст спільно з заявниками звернулися до поліції, і, як результат, було відкрито кримінальне провадження за ч1. ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Зараз тривають слідчі дії для підтвердження факту підробки документів, встановлення винних осіб та передачі справи до суду.

До Володимира Зузяка постійно звертаються місцеві мешканці зі своїми проблемами, в т. ч і земельними. Це вже вдруге активіст допоміг повернути земельні ділянки їх законним власникам.

Ірина Дирда
УКРАЇНА-ІНФО


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews