Гроші та тютюн: на Прикарпатті поліція затримала злочинну групу

01.01.2018 16:37   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятницю, 29 грудня, до Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від 26-річного жителя району про те, що в його магазині спрацювала охоронна сигналізація, пише - WestNews.

Читайте також

У Франківське СІЗО з наркотиками: у підозрюваного в крадіжці виявили заборонені речовини

Після того, як заявник приїхав до магазину, він помітив троє невідомих, які вибігли з приміщення та втікають в невідомому напрямку, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно виїхали на місце події та задокументували факт вчинення грабежу.

Як було встановлено, 29 грудня близько 04:30 год. троє невідомих чоловіків, шляхом віджиму вікна проникли до приміщення торгового закладу, який знаходиться в с. Одаї, Тисменицького району, звідки викрали грошові кошти, тютюнові вироби та картки поповнення мобільних рахунків.

Проведеними оперативними заходами правоохоронці, через декілька годин затримали зловмисників. Ними виявилися 28 та 32-річного віку мешканці Івано-Франківська та 38-річний житель Тисмениці, які уже неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень – крадіжок, грабежів та інше.

Наразі, зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. Оголошено їм про підозру у скоєнні вказаного злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу-тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Крім того, поліція перевіряє злочинну групу на можливу причетність до вчинення подібних злочинів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews