На Прикарпатті через ожеледицю легковик та вантажівка заїхали у кювет

23.12.2017 13:40   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Рятувальники надавали допомогу населенню на автодорогах області. Про це повідомляє упавління ДСНС в області, пише - Бліц-Інфо.

Зокрема, 20 грудня о 16:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Долина на вулиці Б.Хмельницького водій рухаючись на автомобілі «Мерседес» в напрямку села Гошів не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, чим частково перекрив рух транспорту.

По прибутті до місця події рятувальниками Державної пожежно-рятувальної частини № 10 міста Долина даний автомобіль було витягнуто на проїжджу частину дороги за допомогою буксирувального троса. 

Також 20 грудня о 18:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Голинь Калуського району вантажний автомобіль «DAF» з’їхав з автодороги на узбіччя, а водій самостійно не може виїхати, в свою чергу автомобіль завантажений поголів’ям свиней. Рятувальниками Держаної пожежно-рятувальної частини № 6 міста Калуш було витягнуто автомобіль на проїжджу частину дороги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо