500 доларів хабаря пропонував калушанин капітану поліції за повернення машини

12.02.2020 08:54   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

У місті Калуш за сприяння у поверненні вилученого автомобіля чоловік пропонував капітану поліції 500 доларів США неправомірної вигоди.

Читайте також

На хабарі за виготовлення закордонного паспорта затримали посадовця прикарпатської міграційної служби
За спробу дати хабар поліцейському прикарпатець заплатить 8500 гривень

Про це повідомляє пресслужба Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України у соцмережі, пишуть - Версії.

Працівники внутрішньої безпеки Нацполіції спільно зі слідчими поліції Прикарпаття затримали 27-річного місцевого жителя при спробі підкупу посадовця поліції.

Так, начальнику сектору реагування патрульної поліції Калуського відділу місцевий мешканець пропонував грошову «винагороду»  у вигляді 500 доларів США за сприяння у поверненні вилученого автомобіля.

Встановлено, що автомобіль «BMW-52d» був затриманий патрульними поліціянтами за підозрою у підробці свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та через невідповідність ідентифікаційних номерів кузова авто.

Аби повернути автомобіль зі штрафмайданчика, 27-річний чоловік звернувся до капітана поліції. Останній про спробу підкупу повідомив своїх колег. Хабародавця затримали у кабінеті правоохоронця.

За спробу підкупу службової особи чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії