10 тисяч штрафу заплатить чоловік, який пропонував франківським патрульним хабаря

25.11.2019 10:46   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Водій, який пропонував патрульним 340 фунтів, аби ті не притягали його до відповідальності за п’яну їзду, заплатить штраф.

Читайте також

На хабарі за виготовлення закордонного паспорта затримали посадовця прикарпатської міграційної служби
За спробу дати хабар поліцейському прикарпатець заплатить 8500 гривень

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції, у суді порушник визнав свою провину, щиро розкаявся у вчиненому, тож йому призначили покарання у вигляді штрафу в розмірі шестисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10200 гривень, та конфіскацію коштів, які він пропонував поліціянтам, пише - Галка.

Нагадаємо, випадок трапився у липні поточного року на вулиці Набережна. Патрульні зупинили автомобіль, який проїхав на червоний сигнал світлофора. Виявилося, що 31-річний водій був п’яний – прилад «Драгер» показав 2.78 проміле.

Порушник намагався відкупитися – підсовував патрульним 340 фунтів.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу міського відділу поліції, а також склали на порушника декілька адміністративних матеріалів за порушення ПДР, зокрема за ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та ст. 122 КУпАП (Проїзд на заборонний сигнал світлофора).

За фактом неправомірної вигоди порушено кримінальне провадження за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка