На Івано-Франківщині СБУ затримала на хабарі слідчого поліції

11.07.2019 17:36   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Співробітники Служби безпеки України затримали на гарячому під час вимагання хабаря слідчого одного з районних підрозділів поліції та посередника.

Читайте також

На хабарі за виготовлення закордонного паспорта затримали посадовця прикарпатської міграційної служби
За спробу дати хабар поліцейському прикарпатець заплатить 8500 гривень
ВРП відсторонила суддю-хабарника з Івано-Франківська

Оперативники спецслужби встановили, що поліцейський вимагав тисячу євро у місцевого мешканця за невчинення процесуальних заходів при розслідуванні стосовно нього кримінального провадження за фактом шахрайства. Співробітники СБ України задокументували отримання першої частини неправомірної вигоди у сумі триста євро, які передав посередник, колишній працівник поліції, пише - Курс.

Правоохоронці затримали зловмисників під час одержання другої частини хабаря у розмірі чотириста євро.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії.

Операція проводилась спільно зі Львівським територіальним підрозділом ДБР та підрозділом внутрішньої безпеки поліції під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс