На Прикарпатті взяли під варту жінок, які організували салон з сексуальними послугами

15.05.2019 23:35   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Прикарпатські правоохоронці оголосили підозру 22-х та 26-ти річним жінкам, які організували салон, у якому надавались сексуальні послуги.

Читайте також

На Прикарпатті судитимуть групу осіб, які знімали та розповсюджували порнографію
У Франківську чоловік з Донеччини організував порностудію
Сергій Притула став секс-тренером для відомого франківця

На інших двох жінок складено адмінпротокол, пише - Галицький кореспондент.

13 травня суд обрав запобіжний захід у вигляді триманням під вартою двом громадянкам Україним, з можливістю внесенням застави у розмірі 93 тисячі гривень та 156 тисяч гривень, розповіли в секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Нагадаємо, вказаний заклад функціонував в приватному будинку в с. Микуличин під виглядом масажного салону, де жінки за грошову винагороду надавали послуги сексуального характеру.

11 травня їх викрили співробітники Слідчого управління (відділу детективів) ГУНП, оперативні працівники Управління карного розшуку та відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми, під процесуальним керівництвом прокуратури області.

За цим фактом щодо двох жінок відкрито кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Тривають невідкладні слідчі дії.

На інших двох жінок правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 181-1 (Заняття проституцією, – тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) КУпАП.

Правоохоронці звертаються до громадян і просять повідомляти про «підпільні» масажні салони.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент