На Прикарпатті викрили бордель, який маскувався під масажний салон

14.05.2019 13:57   Джерело: Вікна
Опубліковано : Патрік Скеля

Вказаний заклад функціонував в приватному будинку в с. Микуличин під виглядом масажного салону, де жінки за грошову винагороду надавали послуги сексуального характер, пишуть - Вікна.

Читайте також

На Прикарпатті судитимуть групу осіб, які знімали та розповсюджували порнографію
У Франківську чоловік з Донеччини організував порностудію
Мережа борделів: франківчанка разом з компаньйонкою влаштувала секс-бізнес у двох областях (Відео)

Вчора, 11 травня, співробітники Слідчого управління (відділу детективів) ГУНП, оперативні працівники Управління карного розшуку та відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми, під процесуальним керівництвом прокуратури області, викрили місце розпусти у с. Микуличин, що в Яремчанському районі. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Встановлено, що одна жінка допомогала трьом іншим жінкам віком від 20 до 30 років займатися проституцією. Йдеться про мешканок Полтавської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. 

Під час проведення обшуків у салоні правоохоронці вилучили чорнові записи, «прейскурант цін», грошові кошти, мобільні телефони та інші речові докази. Згідно з «прейскуранту» за годину своїх послуг дівчата отримували від 1000 грн. Документування вказаного кримінального провадження тривало з грудня минулого року. 

В межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України двох жінок причетних до вчинення вказаного злочину. 

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Тривають невідкладні слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна