У Франківську таксист побив п’яних пасажирок

02.05.2019 15:37   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, який побив двох п’яних пасажирок.

Читайте також

У Франківську патрульні зупинили п'яного таксиста, який віз пасажирів
Uber та «Тачка» під прицілом: у Франківську оголосили полювання на нелегальних таксистів
У Франківську хочуть зробити муніципальне таксі на електрокарах

Пригода трапилась минулої весни. Таксист підвозив двох жінок до нічного клубу, але ті відмовились платити за проїзд, пише - Місто ІФ.

Жінки декілька разів змінювали маршрут таксі.

Вони приїхали до нічного клубу «Панорама Плаза». Зупинивши автомобіль біля входу до приміщення нічного клубу, всередині автомобіля та в подальшому біля нього між водієм та жінками виник словесний конфлікт з приводу грошового розрахунку.
Вони сіли в автомобіль, але проїхавши декілька метрів, таксист зупинив автомобіль та вийшов з нього. Одразу з салону автомобіля вийшла й одна з потерпілих жінок.

Коли зрозумів, що грошей за проїзд він не отримає, тоді чоловік дістав з-під водійського сидіння пластмасову щітку (скребок), призначену для очищення транспортного засобу від снігу та відлупцював жінок. Наніс 5 ударів по голові.

У суді чоловік розкаявся та просив призначити йому мінімальний штраф. Також наголосив, що відшкодував збитки потерпілим.

Пасажирки були в стані алкогольного сп’яніння, скандалили і нецензурно висловлювалися. Після доставки їх до нічного клубу відмовилися оплачувати проїзд, обзивали та шарпали. Загалом конфлікт біля нічного клубу тривав 15-30 хв. Розуміючи, що коштів за оплату перевезення не отримає, дістав з-під сидіння пластмасову щітку, призначену для очищення машини від снігу, вийшов з автомобіля та умисно спричинив два удари в ділянку голови одній та п’ять ударів іншій жінці в область голови та правої руки, спричинивши їм тілесні ушкодження. З місця події поїхав.

Жінки передали до суду клопотання, що не мають претензій до обвинуваченого чоловіка і просили розглядати провадження без їх участі.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.296 КК України. Та призначив йому покарання –  штраф в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що  становить 8500 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ